Koltuk Altı terlemesi kabusu.

Koltuk Altı Terlemesi

Koltuk Altı Terlemesi

İlkbaharın kapımızda olduğu bu günlerde bu yazıyı yazmak en uygun zaman diye düşüdüm.  Okurlardan sıkça koltuk altı terlemesi şikayeti ile mail alıyorum, hasta formu dolduruluyor.  Özellikle yaz aylarında görüntüsü ve olası kokusuyla evet bir kabus gibidir koltuk altı terlemesi . Böyle bir sıkıntısı olanlar ney yapmalıdır. Sevgili okurlar öncelikle her şikayet bir hekim muayenesini gerektirir. Bu söylemimi kulak arkası etmeyin, çok çok önemli. Bir örnek vereyim; bir bayan sadece koltuk altı terlemesi için o çok ünlü ve çok pahalı losyonlardan yurtdışından getirtiyor, her sabah düzenli olarak kullanmaya başlıyor 1-2 ay hiç mi hiç faydasını bulamaması üzerine tedaviyi bırakıyor ve satıcıya da önerenede kızıyor..

Nedir burada yanlış olan;

1-Hastayı bir hekim görmedi, (sn hocam bir koltuk altı terlemesi için hekime hastaneye gidip muayene için o kadar para mı vereceğiz diyenleri duyuyorum.. ) ve re cek si niz sağlığınız önemli ise vereceksiniz. Bu bayan hasta 6-7 yıldan beri yaz aylarında bile tek bir thişört veya body ile dolaşamamış o çirkin teri göstermemek için,

2-Losyon yanlış kullanılmış, zamanlayı söylememde sakınca yoktur; sadece ve sadece gece yatarken kullanılacaktır. İster el ister koltuk altı ister vücut veya yüz için olsun sadece ve sadece gece yatarken kullanılacak ve sabah bol su ile durulanacaktır.

3-Losyonlar çeşitli konsantrasyonlarda üretilir. Yüz için olan koltuk altına asla fayda etmez.. Koltuk altı çin olan da yüze asla ve asla sürülmez. Bir kozmetikçiden alınan losyonun ne olduğunu bilebilecekmisiniz. ?

Yanlışarın sayısı bitmez.. Bu bayan arkadaşa özel losyon verildi ve uygulama anlatıldı. O kadar memnun ki..

Sadece koltuk altı için ( EL TERLEMESİ veya SOĞUKLUĞU veya KIZARIKLIK-MORLUK YOK İSE ) operasyon önermiyoruz.  Losyonlarla kontrol altına alınamayan terlemelerde operasyon önerebiliriz.

AŞIRI KOLTUK ALTI TERLEMESİ + ELLERDE EL TERLEMESİ veya SOĞUKLUĞU veya KIZARIKLIK-MORLUK VAR İSE OPERASYON EN İYİ ÇÖZÜMDÜR.

HER İKİ SORUNDA BİR TEDAVİ YÖNTEMİ İLE ÇÖZÜM BULACAKTIR.  HASTA BEN SADECE KOLTUK ALTIMDAN ŞİKAYETÇİYİM DERSE LOSYON İLE TEDAVİ UYGULANABİLİR.

 

 Bu losyonlar ABD de FDA onayı almış hala satılan mamüllerdir. Bu mamüllerin müadilleri Ülkemizde de bulmak mümkündür. Kozmetik tüm firmalar aynı formülü kullanırlar çok küçük farklılıklar vardır, o kadar.