Ter kurutucu-azaltıcı losyon

 

 

Sayın okurlar,

Losyonumuz koltuk altı el ayak ve meme altı sırt gibi bölgesel terlemeleriniz içindir. Koltuk altı meme altı gibi bölgelerde etkinliği el ayak gibi sert dokulu bölgelerden daha güçlüdür. Bu güç elinizin ayağınızın alnınızın derisinin sertliğinden kaynaklanmaktadır. Ellerinize ve ayaklarınıza südükten sonra losyonu emdirmek için ovalarsanız ve  daha iyi emilmesi çin elinize bir çorapı eldiven gibi 20-30 dakika geçirirseniz etkisi daha fazla olacaktır. Özel formüllü losyonlarımızdan kullandırdığımız hastalarımızda tıbbi destek ve tariflerle %100 e varan olumlu sonuçlar almaktayız. Böylece gereksiz bir operasyondan kurtulmuş oluyorsunuz. Losyonlar sadece ve sadece gece yatarken kullanılır. Önce 2-3 gün her gece kullanılır sonuç alınmaya başladıktan sonra 2-3-4 günde bir gece kullanılarak devam edilir. Bu losyon size  haftada 2 kez sadece gece yatarkenkullanmanız sornunuzdan kurtulma fırsatı sunmaktadır.. Nasıl hergün parfüm kullanıyorsanız bu ter kurutucu-azaltıcı losyon da ömür boyu kullanılabilir. Losyonumuzun fayda etmediği durumlarad diğer tedavi seçenekleri (İyontoforez-botox-sistemik etkili ilaçlar) denenmeli bunların da fayda etmediği durumlarda ETS düşünülmelidir.

Lütfen aşağıdaki iletişim formunu doldurarak losyon isteğinde bulunabilirsiniz. Not kısmına sorunlarınızdan bahsedebilirsiz.

Losyonlarımız hiçbir ciddi yan etki bildirilmemiştir. Bizim tavsiyelerimizle uzun dönem kullanımında son derece güvenilirdir.

 

 

Saygılarımızla..

Op.Dr.İlhan Akaslan